Liefdesverdriet

Heb je liefdesverdriet?
Download dan met de link hieronder het e-book, gratis!

Liefdesverdriet

Ja, ik wil het gratis e-book: Bevrijd je van je liefdesverdriet

 

Ben je in de steek gelaten door je geliefde en heb je daar veel pijn van? Kun je alleen nog maar denken aan hoe het had kunnen zijn als jullie nog samen waren geweest? Lijkt het alsof alles en iedereen je constant doet denken aan de dingen die je vroeger samen deed? Dan is er sprake van liefdesverdriet.

Wanneer je een gebroken hart hebt, is je hele leven overhoop gehaald. Je voelt je ontredderd en de grond  is onder je voeten weggeslagen. Je zelfvertrouwen heeft een enorme knauw gekregen en je voelt iedere  nog die emotionele intense pijn.

De verwerking van een relatiebreuk is een emotioneel proces. Het is zwaar voor de partij die verlaten is, maar ook zwaar voor de  partij die de ander heeft verlaten.

Als je liefdesverdriet blijft aanhouden en emotionele gevoelens van wanhoop, schuld en schaamte je blijven overspoelen, dan kan je je aanmelden.  Ik help je, zodat je weer regie in je leven kan terugpakken, je gevoel van eigenwaarde gaat versterken en je gebroken hart gaat helen.

Door te praten over je liefdesverdriet kun je je weer focussen op je toekomst en bouw je weer zelfvertrouwen op. Je wordt blijvend versterkt en je ervaart weer een volledig leven zonder je voormalige partner. 

Voor wie

Ben je 18 jaar of ouder en lukt het je niet om over je gebroken hart heen te komen, dan is dit iets voor jou! 

Kijk ook even op: liefdesverdrietpsycholoog speciaal gemaakt voor iedereen met een gebroken hart.

Gesprekken over liefdesverdriet worden  vergoed door de zorgverzekeraar, indien je bent verwezen door je huisarts.  Zonder verwijzing betaal je zelf  E. 110,27

Neem voor informatie contact op: 06 49 30 51 28 of stuur een mail: info@praktijkvoorpsychologieschaart.nl