Wachttijden

Wachttijden per januari 2022: 12 weken

Let op: per april 2022 zal de praktijk verhuizen naar Leidsche veen. Ook daar ben je natuurlijk van harte welkom. Mocht je je behandeling niet op dit nieuwe praktijkadres willen voortzetten, bijv. vanwege de reisafstand, dan gaan we samen op zoek naar een vervangende psycholoog voor jou. 

Je hoeft niet te wachten  op  behandeling na je  intakegesprek. 

Ten aanzien van hulp voor liefdesverdriet geldt geen wachttijd. Ga naar liefdesverdrietpsycholoog.

Wanneer je de wachttijd toch te lang vindt, mag je altijd contact opnemen met mij of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen vier weken vanaf je eerste contact met de praktijk een intakegesprek krijgt en dat binnen tien weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (treeknormen).

Bereikbaarheid bij spoed
Voor spoed binnen kantoortijden, bel: 06-49305128: spreek mijn voicemail met jouw spoedvraag. Ik bel je dan z.s.m. terug. Ik ben voor cliënten niet bereikbaar via whatsapp of sms. Je kan mij uiteraard altijd een mail sturen.

Als er sprake is van een crisis buiten de openingstijden van je huisarts of in het weekend, adviseer ik je contact op te nemen met Huisartsendienst SMASH 070 – 346 96 69 of info@smashaaglanden.nl.