Over Hester Schaart

Over mij

Mijn naam is Hester Schaart en ik ben een BIG geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog voor volwassenen, jongeren en kinderen.  Als coach en psycholoog ben ik gespecialiseerd in liefdesverdriet bij volwassenen.

In mijn werk zijn plezier en lichtheid heel belangrijk. Mijn aanpak is persoonlijk, no-nonsense, en gebaseerd op veel ervaring en gedegen vakkennis. In mijn praktijk zijn transparantie, oplossingsgerichtheid, respect en eerlijkheid heel belangrijk, maar ook voor een tikkeltje humor is er altijd ruimte.

Wil je weten hoe tevreden ex-clienten zijn over mijn praktijk? klik dan hier.

Als psycholoog vind ik het interessant om getuige te zijn van de ontwikkeling van mensen, van jong tot oud. In iedere fase van je leven leer je weer wat bij en soms leer je ook weer wat af. Dat vind ik een enorm boeiend proces! Daarnaast hou ik ervan om binnen mijn vakgebied op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. De laatste tijd lees ik veel over de werking van het brein en over hoe subtiel onze hersenen ons voor de gek kunnen houden. Dat is niet alleen erg leerzaam en interessant, maar ook heel relevant. In mijn praktijk zijn hersenspinsels natuurlijk aan de orde van de dag!

Wil je ook nog weten wat en waar ik heb gestudeerd? Kijk dan op mijn Linkedin pagina.