Over Hester Schaart

Over mij

Mijn naam is Hester Schaart en ik ben een BIG geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog voor volwassenen.  Als coach en psycholoog ben ik gespecialiseerd in liefdesverdriet bij volwassenen. Kijk  hier voor informatie over mijn specialiteit liefdesverdriet.

In mijn werk zijn plezier en lichtheid super essentieel! Mijn aanpak is persoonlijk, no-nonsense, en gebaseerd op veel ervaring en gedegen vakkennis. In mijn praktijk zijn transparantie, oplossingsgerichtheid, respect en eerlijkheid heel belangrijk, maar ook voor een tikkeltje humor is er altijd ruimte.

Wil je weten hoe tevreden ex-cliënten zijn over mijn praktijk en mijn aanpak? Klik dan hier. Laat hier ook jouw review achter, als je door mij bent geholpen. Ik sta altijd open voor feedback.

Als psycholoog vind ik het interessant om getuige te zijn van de ontwikkeling van mensen, van jong tot oud. In iedere fase van je leven leer je weer wat bij en soms leer je ook weer wat af. Dat vind ik een enorm boeiend proces! Daarnaast hou ik ervan om binnen mijn vakgebied op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ik lees veel over de werking van het brein en over hoe subtiel onze hersenen ons voor de gek kunnen houden. Dat is niet alleen erg leerzaam en interessant, maar ook heel relevant. In mijn praktijk zijn hersenspinsels natuurlijk aan de orde van de dag!

Ik heb een praktijk aan huis in Den Haag, in de wijk Leidsche Veen. Je kunt er gratis parkeren en per OV is de praktijk goed bereikbaar.  Ik woon samen met mijn man en mijn drie bonuskinderen. Privacy is super belangrijk voor jou als mijn client en daarom doen we er alles voor, dat jij je veilig, ongestoord en gehoord voelt.  Ondanks een gezamenlijke voordeur is de praktijk geluidsdicht en apart van ons woonverblijf.

Wil je ook nog weten wat en waar ik heb gestudeerd? Kijk dan op mijn Linkedin pagina.