Angst

Angst

Heb je het gevoel dat je in gevaar bent en dat je constant moet opletten? Misschien ga je liever niet naar buiten, omdat je dan het risico voelt om te worden overvallen of omdat er ieder moment een bom op jouw stad kan vallen?

Kun je nauwelijks ademhalen als je in de tram zit en durf je de conducteur  nauwelijks aan te spreken?  Ga je  feestjes uit de weg en val je  (bijna) flauw van angst als je voor een groep moet spreken? 

Of moèt je steeds iets doen van  jezelf? Steeds maar weer een stoel aantikken of een trap op- en aflopen. Of denk je alsmaar aan hetzelfde, worden de gedachten aan steeds hetzelfde je te zwaar?

Je weet dat je angst niet realistisch is, maar je gevoel zegt het tegendeel. Je hebt zweetaanvallen, knikkende knieën, hartkloppingen, hyperventilatie, tintelende handen enzovoort.

Voor wie

Angst is op zich een nuttig mechanisme, maar als angst je leven gaat beheersen, dan ben je banger dan goed en gezond voor je is. Mijn ervaring is dat elke angst of dwanggedachte een oorzaak heeft en ik bied je technieken die jou helpen je angsten of je dwanggedachten en dwanggedrag  te overwinnen.

Herken je jouw klachten? Voel je angst en dwang, of paniekklachten, of  heb je traumatische ervaringen of onbegrepen lichamelijke klachten, bel dan 06 49 30 51 28. Als je last hebt van een negatief zelfbeeld en je je heel onzeker voelt, ben je ook welkom!

Je kunt me telefonisch bereiken via of stuur mij een mail: info@praktijkvoorpsychologieschaart.nlWe gaan samen op zoek naar de beste behandeling, zodat jij weer controle over je eigen leven krijgt.